Modern ev dekorasyon ürünleri ile Hayalinizdeki evi yaratın!

 

Modern dekor, genellikle keskin çizgilere sahip bir ev, basit bir renk paleti ve metal, cam ve çelik içerebilen malzemelerin kullanımı anlamına gelen geniş bir tasarım terimidir.

Modern tasarım, mobilyalar da dahil olmak üzere her unsurda basitlik duygusu yaratır. Modern tarzı açıklamak için yaygın olarak kullanılan bir kelime şıklık ve modern tarzda çok fazla karmaşa veya aksesuar yok.

Modern dekorasyon hareketinin ardındaki en önemli inançlardan biri, “formun işlevi takip etmesi” fikridir. Başka bir deyişle, tüm mobilyaların ve dekoratif nesnelerin tasarımı amacına uygun olmalıdır ve mobilya, dekor veya dekorasyon ayrıntılarının pratik bir amacı yoksa kaldırılmalıdır.

 

Modern Bir Alanın Tipik Özellikleri Modern tarzın arkasındaki bu felsefe, sade çizgilere sahip sade ve dağınık alanları ve sade, süsleme sevmeyenler için mükemmel bir dekorasyon seçeneği sunuyor.

  • Yapısal elemanlar (beton veya kirişler gibi) genellikle açıkta kalır
  • Daha az eğrili yatay ve dikey çizgilere vurgu yapın
  • Sade çizgilere sahip alçak, yatay mobilyalar
  • Doğal ışık ve süssüz pencereler
  • Boyasız ahşap, metal, deri ve doğal lifler
  • Nötr veya “doğal” renk paleti
  • Çelik, krom veya cam gibi yansıtıcı yüzeyler
  • Doğal ahşaplar ve ahşap kaplamalar

 

Peki Modern Ev Dekorasyon Ürünleri Nelerdir?

 

Yatak

Yatak modern ev dekorasyon için en temel parçadır, tabii ki! Yatak odası, günün sonunda rahatladığınız bir yerdir. Yatak rahat olmalıdır. İnsanlar genellikle odalarını küçük ve kalabalık yapan takımlara yönelir ancak modern mobilyalarla yatak odanız asla kalabalık ve boğucu olmaz.

Modern yatağın zarafeti arttıran özelliği çizgileridir. Bu tip mobilyaların karakteristik özellikleri olan ahşap bacaklar, şık ve zarif bir görünüm sunar. Modern bir yatak dekorasyonunuzu yükseltmek için kesinlikle harika bir fikir.

 

 Puf

Puf, dolgulu içi ve kaplamalı yüzeyi ile bilinir ve her mekana günlük bir zarafet katar. Günlük havası, odanın temel amacının rahatlama olmasını sağlar. Uzun bir günün ardından ayakkabılarını çıkarıp bir film izlemek istiyorsanız pufu kanepeye yakın bir yere çekebilir ve ayaklarınızı uzatıp rahatlayabilirsiniz.

Puf
Modern Puf Minik Ok Desenli

 

Kırlent Kılıfı

Genellikle tasarımınıza bir fırlatma yastığı eklediğinizde, alanın ruh halini, stilini ve renk düzenini çoktan belirlemiş olursunuz. Doğru renkleri bulmak için renk şemanız üzerinde çalışın ancak birkaç farklı tonda düz ve desenli kılıflar eklemeye özen gösterin. Dokulu kumaş aynı zamanda desenin karışıma karışmasını sağlamanın zarif bir yoludur.

Kırlent Kılıfı
Soyut Minder Kılıfı Sarı Gri Duvar Boyası

Perde

Modern perde sadece modern bir ev içinde sadece estetik bir unsur olmakla kalmaz, aynı zamanda alana işlevsellik katar. Evin konforunu arttırmak için mahremiyet ve ışık kontrolü gereklidir. Evinizde standart güneşlik tül kombinasyonunu kullanabilirsiniz, ancak baskılı fon perdeler 5 yıldızlı otel lüksüne ulaşmanıza yardımcı olur.

Perde
Ombre Perde Kahverengi Eskitme

Duvar Örtüsü

Duvar örtüleri, binlerce baskı seçeneği ile içinizdeki sanatseverlik ruhunu çağrıştırır. Odak noktası, asılıyken odanıza daha lüks bir his veren yumuşak ve sıcak çeşitler olmalıdır. Geleneksel tasarımları ve modern soyut sanatla birleştiren benzersiz geometrik desenler içerirler. Bu nedenle hala sanatsal bir ifade vermek isteyen minimalist bir insansanız duvar örtüsü modern ev dekorasyon ürünleri arasında en uygun seçimlerden biri olacaktır!

duvar halısı
Mimari Mikrofiber Geniş Duvar Halısı Tuğlalı Duvar

 

Rengirenk olarak size evinizin her köşesi için kataloğumuzu günden güne genişletmekteyiz. Oturma odanızdan balkonunuza yazlık bahçenizden ofisinize bütün dekorasyon ihtiyaçlarınız için 10 binlerce desenimiz ile her an yanınızdayız. Modern ev dekorasyon ürünleri seçmek için buraya tıklayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir