Hobinizi Eve Taşıyın : Kitap Kurtları

Kitaplar hepimiz için adeta değerli bir hazine gibidir ve bu paha biçilemez hazineyi evimizin en değerli köşelerinde sergilemek, kitapların varlıklarını her daim hissetmek isteriz. Kimilerimiz kitaplarını tek bir yerde tutmak isterken, kimilerimiz de evin farklı alanlarında kendi beğenilerine göre konumlandırmayı tercih eder. Eğer siz de kitaplarından vazgeçemeyenlerden ve ev dekorasyonuna bu tutkuyu yansıtmak isteyenlerdenseniz, biraz el işçiliği biraz da yaratıcılık katarak hayalinizdeki görünümü kolaylıkla yaratabilirsiniz. İşte evinizin her bir köşesini hobinize uygun şekilde değerlendirebileceğiniz kitap dekorasyon fikirleri… 

 

Sıra dışı kitap dekorasyon fikirleri

Duvarları kaplayan kitaplıklar, güzel bir manzara ve rahat mı rahat bir koltuk… Hepimiz böyle bir okuma odasına sahip olmanın nasıl bir duygu olacağını hayal etmişizdir. Böyle bir görüntü içimizi ısıtsa da, çok az insan evinde sadece hobilerine ayırabileceği bir odaya sahip olabiliyor. Bu sebeple çoğumuz kitaplığını yatak odasına veya salonuna koymak durumunda kalıyor. Ama bu alanlarda kişisel zevklerinizi ve hayal gücünüzü konuşturmakta, yaratıcı kitap dekorasyon alanları yaratmakta her zaman özgürsünüz. Tek yapmanız gereken kitapları evinizde en iyi biçimde sergileyebileceğiniz alanları bulmak ve işe koyulmak! 

Bu görünmez kitap rafları size hem alandan tasarruf ettirecek hem de duvarınıza farklılık katacak. Duvara kolaylıkla monte edilebilen bu ince raflar sayesinde kitaplarınızdan size özel bir sanat eseri oluşturabilirsiniz. 

Doğadan ilham almaktan ve alışılmışın dışına çıkmaktan daha güzel ne olabilir ki? Tek yapmanız gereken birkaç yıpranmış ağaç dalı bulmak ve onları zımparalayıp duvara monte etmek! İşte farklı bir kitap dekorasyon fikri!

Küçük evler için oldukça ideal olan bu oturaklı kitaplık, hem görünümü hem de işlevselliği ile tam kitapseverlere göre!  Üstelik üzerine minder konularak puf olarak da kullanılabilir. 

Hem modern hem de klasik tarzda bir sehpa fikrine ne dersiniz? Üstelik evdeki yıpranmış kitapları ve ansiklopedileri pratik bir şekilde değerlendirmenin de harika yollarından biri. 

Bazı kitap cümleleri vardır ki bizi oldukça derinden etkiler. Siz de hoşunuza giden kitap alıntılarının baskısını alarak duvarınıza asabilir ve evinizde sevdiğiniz yazarların etkilerini her daim hissedebilirsiniz. 

 

Kitapseverlere özel kitap dekorasyon ürünleri

Tüm bu kendin yap projeleri belki sizin için fazla uğraştırıcı gözükmüş olabilir ya da kitaplarınıza kıymak istemeyebilirsiniz. Üzülmeyin, kitap tutkunuzu yansıtabileceğiniz ve el işçiliği gerektirmeyen başka kitap dekorasyon çözümleri de mevcut. Kişisel zevkinize uygun tasarlanmış kitap temalı aksesuarlar ile kendinize sıcak bir okuma alanı yaratabilir, misafirlerinize evinizin tam bir kitapsever evi olduğunu gösterebilirsiniz. 

Birbirinden güzel minder kılıfları ile kitapların eşsiz varlığı her anınızda yanınızda olsun! 

 

Perdelerinizi kapatın ve kitapların dünyasına doğru eşsiz bir yolculuğa çıkmaya hazır olun!  

 

Kitap tutkunuzu konfor alanınıza taşıyın! Belki rüyanızda hikayenin baş kahramanı siz olursunuz. Ne dersiniz? 

 

Bir çılgınlık yapın ve bu yaratıcı desenlere sahip duş perdeleri ile banyonuza kitap sevginizi gösteren özgün dokunuşlar katın!  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir